76 thoughts on “I Škola

 1. Разлог због кога сам уписала Гимназију Смедерево је тај што ми баш ова школа пружа много веће знање. То је један велики корак за даље школовање. Друштвено – језички смер сам уписала јер мислим да се боље сналазим са друштвеним наукама. Веома сам задовољна школом, али највише одељењем.
  8.11.2016.

 2. Гимназију сам уписала зато што још нисам сигурна који би факултет могла да упишем. Гимназија је уопштена све учимо овде, тако да имам времена да одлучим шта ће ми се свидети и који ћу факултет уписати. Прво сам била на природном смеру, пребацила сам се на друштвени само зато што ми не иду математика, физика и хемија. Школа је добра, а друштво је супер, сви смо се уклопили и здружили.

 3. Moj utisak je da je Gimnazija lepa škola.Takođe je i dosta teška, ali mi kao odeljenje uspevamo da zajedno prođemo kroz to. 😀

 4. Уписала сам гимназију зато што не знам чиме желим да се бавим, и зато што могу да упишем било који факултет после. Друштвени смер сам изабрала зато што не волим природне науке. Школа је у реду, али су неки професори престроги. Одељење је супер, и сви смо се брзо спријатељили.

 5. Уписала сам гимназију зато што нисам сигурна чиме бих желела да се бавим у животу, а гимназија пружа добро предзнање у скоро свим областима. Друштвено-језички смер сам изабрала зато што више волим језике од природних наука. Школа је у реду, али су професори доста захтевни. Има доста занимљивих ученика и допада ми се то што се у школи држе разне секције и свако може у нечему да се нађе.
  8.11.2016.

 6. Разлог због ког сам уписала гимназију јесте то што је гимназија једина школа која пружа опште образовање.Гимназија је такође добра основа за факултет. Полагање пријемних испита на свим факултетима се врши по гимназијским уџбеницима, а такође стварамо навику за учење. За оне који после средње школе планирају да упишу неки од факултета са подручја друштвених наука, историје, права, социологије или да студира књижевност, језике и тако даље друштвено-језички смер је прави избор. Тако да је ово један од разлога зашто сам се определила за ову школу и овај смер. Одељење је искрено боље него што сам очекивала и замишљала. Сви су посебни на свој начин. Уопштено због одељења,професора,начина њиховог предавања драго ми је што сам уписала Гимназију.

 7. Одувек сам знала да ћу да упишем Гимназију. Ова школа нас припрема за даље школовање и живот. У школи ми се највише допада то што има широк избор секција.

 8. Гимназију сам уписала јер ће ме боље припремити за факултет. Изабрала сам друштвено – језички смер јер сматрам да ми боље иду друштвене науке. Школа је веома лепа, свиђа ми се што имамо свечану салу. Одељење је организовано, лепо се слажемо и помажемо једни другима.
  8.11.2016.

 9. Гимназију сам уписала зато што ће ме добро припремити за факултет.
  Изабрала сам друштвено-језички смер зато што ми природне науке не иду.
  Школа је супер, као и одељење, али мора доста да се учи и професори много захтевају!!!
  8.11.2016.

 10. Гимназију сам уписала зато што мислим да је то добра школа.
  Такође је и тешка школа.
  Пуно ћу научити у овој школи.
  Одељење је супер. Са свима се одлично слажем.

 11. Гимназија је супер школа.
  Уписала сам је да бих се добро припремила за факултет.
  Изабрала сам друштвени смеp зато што више волим друштвене науке.
  Свиђа ми се и школа и одељење.
  8.11.2016.

 12. – Гимназију сам самовољно уписала, из разлога што могу да упишем било који факултет. Одабрала сам друштвени смер јер ми ти предмети више леже а и да побегнем од математике, физике и хемије. Упала сам у супер одељење, доста њих је из моје старе школе, једино лоше је то што имамо мало дечака.
  -8.11.2016

 13. Школа
  Гимназију сам уписала јер сам у основној школи заволела језике и књижевност, па сам желела да проширим своја сазнања из тих области. Изабрала сам овај смер јер сам знала да је он предвиђен за оно што је мене занимало, а и математика ми није јача страна. У почетку сам се можда мало и кајала, али сам касније упознала и одељење и уопште начин на који ова школа функционише, тако да ми се свиђа све. Полако смо се зближили у оквиру одељења, али тек нас чека дружење. Да ме неко сада пита, мислим да не бих мењала ништа.

 14. Уписала сам Гимназију јер желим да наставим даље и да упишем жељени факултет.
  Изабрала сам Друштвено-језички смер,пошто ми не иду баш природни предмети,а и зато што болим књижевност и језике.
  8.11.2016.

 15. Нисам хтео да упишем Гимназију,кад сам већ ставио на листу жеља,смер ми је био не битан.Утисак: има претерано много да се учи…,одељење као и сва остала…

 16. Још као мала сам знала да ћу уписати гимназију као моја сестра, и ево сад када сам је уписала мислим да је школа супер, жао ми је што нисам видела све учионице, али прва сам година, видећу и остале до краја школе сигурно. Пошто добро знам енглески језик хтела сам на филолошки, али су га укинули, тако да сам на друштвено-језичком смеру. Чак сам размишљала и о природном смеру, али сам схватила да не знам физику довољно, а хемију немам појма. Одељење је добро, иако има неких који ми иду на живце.

 17. Уписала сам Гимназију јер се у њој стиче знање које је потребно за даље школовање. Друштвени смер сам уписала зато што волим језике. У почетку ми се није допала,али како сам упознала друштво и све у њој, почела је да ми се свиђа. Ново одељење је супер.
  08.11.2016.

 18. Заправо немам неки добар разлог уписа у Гимназију. Моја прва жеља је у ствари била Медицинска школа у Пожаревцу. То ми је ипак сувише далеко, да бих се ја враћала сваког дана, и превише напорно за мене. Проблем је био у томе што ја нисам имала других жеља, па сам ипак одлучила да упишем Гимназију како бих искористила још 4 године да размишљам о будућности.
  Уписала сам друштвени смер зато што ми и не иду баш најбоље природне науке (изузев хемије). Имам велику жељу да добро научим Енглески језик.
  Свиђа ми се одељење у које сaм упала и сигурна сам де ће ми са њима бити лепо.
  08.11.2016.

 19. -Желим да наставим школовање и да упишем факултет и мислим да је Гимназија добра основа. Хтела сам да упишем филолошки смер али је укинут, а друштвено-језички је приближан претходно поменутом. Школа је одлична, наставници се веома труде да нам олакшају. Сви се тек упознајемо, сви су различити, супер се слажемо…
  -8.11.2016.

 20. Уписала сам Гимназију јер је то једна од најбољих школа која пружа широко образовање . Гимназија представља добру основу за факултет јер се после ње може уписати готово било који факултет. Друштвени смер је био мој први избор због жеље да унапредим своје знање о језицима. Школа ми се веома допада, као и ново одељење.
  08.11.2016.

 21. Гимназију сам уписала јер сматрам да ће ме на адекватан начин припремити за факултет, друштвено-језички смер сам изабрала јер обожавам историју.

 22. Гимназију сам уписала јер сам у основној школи заволела језике и књижевност, па сам желела да проширим своја сазнања из тих области. Изабрала сам овај смер јер сам знала да је он предвиђен за оно што је мене занимало, а и математика ми није јача страна. У почетку сам се можда мало и кајала, али сам касније упознала и одељење и уопште начин на који ова школа функционише, тако да ми се свиђа све. Полако смо се зближили у оквиру одељења, али тек нас чека дружење. Да ме неко сада пита, мислим да не бих мењала ништа.
  08.11.2016.

 23. Мој разлог уписа Гимназије је то што су ми после ове школе сва врата отворена. Уписала сам друштвено-језички смер јер сматрам да ми друштвене науке иду од руке. Моје лично мишљење је да је Гимназија много боља од стручних школа и даје нам више времена да одаберемо чиме ћемо се даље бавити. Друштво је сасвим океј.

  8.11.2016.

 24. Ја сам Гимназију уписала јер нисам знала шта друго, а пошто после Гимназије имам велики избор факултета одлучила сам се за њу.
  Изабрала сам Друштвени смер јер не волим природне науке али и зато што волим језике.
  Гимназија је добра школа, мало је тешка јер има многа да се учи али је уреду.
  Одељење као одељрње је ок.
  8.11.2016.

 25. Ја сам Гимназију уписао зато што ми иду добро језици . Изабрао сам друштвени смер зато што више волим друштвене науке. Гимназија је тешка школа , има пуно да се учи. Упао сам у супер одељење. Са свима се одлично слажем.
  8.11.2016.

 26. Уписао сам Гимназију затио сто је најбоља скола у смедереву.Отичшао сам на природни смер зато што више волим природне науке (математика,физика,хемија), оне ми боље иду него друштвене.Свиђа ми се нова школа професори су коректни и добра је атмосфера у одељењу.

  8.11.2016

 27. Разлог уписа у Гимназију је тај што нам даје највише предзнања за многе факултете.Нисам се проналазила ни у једној другој школи и одлучила сам да упишем природно-математички смер у овој школи.По мом мишљењу,све природне науке су потребне човеку.Тешко је,али ја ћу се потрудити да будем што боља и успешнија.Одељење ми се свиђа и сви се одлично слажемо.

  08.11.2016.

 28. Уписала сам Гимназију јер пружа највише предзнања и одличну основу за даље школовање. Волела бих да студирам психологију, а друге школе нису адекватне за уписивање обог факултета. Уписала сам природни смер зато што више волим природне науке, а језици ми не иду од руке. Не волим да учим историју. Свесна сам да да је тешко завршити Гимназију, али исто тако и да ће ми то много користити у жиботу. Сви кажу да после Гимназије нисмо ништа ако не завршимо факултет, са чим се слажем и баш због тога ћу се трудити и успети у остварењу свог циља. Задовољна сам саставом одељенја. Половину чине деца са села са којој се подједнако добро слажем. Немам никаквих замерки.
  08. 11. 2016.

 29. Уписала сам Гимназију зато што се нисам проналазила ни у једном другом смеру.Да сам уписала нешто друго можда бих се временом брзо предомислила.Не бих могла после неког другог смера да упишем било шта,него нешто везано за тај смер.После Гимназије могу да упишем шта год желим јер сам из сваког предмета поткована знањем.Уписала сам природно-математички смер јер волим биологију.Веома сам задовољна овом школом и утисци о новој средини су одлични.Свиђа ми се одељење у које сам упала, зато што је доста мешано и нема издвајања градске деце од сеоске.Сви су јако добри и дружељубиви, здружили смо се већ од првог дана.

 30. Гимназију сам уписао јер ми добро иду природне науке, уписао сам Природно-математички, школа ми се свиђа и одељење је сјајно.

 31. Уписала сам Гимназију зато што нисам знала чиме хоћу да се бавим кад порастем.Хтела сам природни смер зато што ми боље иду природне науке него друштвене.Школа није лоша нема толико да се учи као што сам мислила и нису толико строги наставници.Одељење нам није лоше упознала сам неколико добрих људи.
  8.11.2016.

 32. Уписала сам Гимназију зато што не знам шта желим даље да радим у животу. Свиђа ми се у школи, упала сам у добро одељење. Професори нису толико лоши колико сви причају да јесу.
  8.11.2016.

 33. Upisao sam Gimnaziju u Smederevu.
  Gimnaziju sam upisao zato sto nisam znao sta cu posle osnovne skole.
  Voleo bih kad zavrsim srednju da budem programer ili nastavnik informatike.
  Drustvo je super i drago mi je da sam upisao ovu skolu.

 34. Нисам уписала школу коју сам желела. Желела сам да упишем Зуботехничку школу,али уписала сам Гимназију. Мислим да је боље што сам уписала Гимназију јер ми је школа близу и не морам да станујем. Разлог због ког сам ставила ову школу на листу жеља је то што после ње могу да упишем Стоматолошки факултет. Уписала сам природно-матетамички смер јер не волим језике. Школа пружа квалитетну наставу и припрему за факултет. Одељење је стварно супер,добро се слажемо.
  8.11.2016.

 35. Уписала сам Гимназију јер даје најбоље знање.Нисам могла да се определим после Основне школе чиме желим да се бавим у будућности, па сам се определила за Гимназију.Уписала сам Природно-математички смер јер ми то боље иде од страних језика.Лепо сам се уклопила у нову средину и оцене су ми добре.Друштво је добро и сви смо сложни, али ми ипак недостаје моје старо друштво.

 36. Ја сам уписала Гимназију зато сто нисам знала чиме ћу се бавити у животу. Ја сам уписала природно-математички смер, јер ми не иду баш добро друштвене науке.
  Одељење ми је супер, такође и школа. Професори нису толко строги, а друштво ми се много свиђа.
  8.11.2016,

 37. Гимназију сам уписао јер након ње желим да наставим школовање на неком факултету. Природни смер са одабрао јер ми боље леже предмети као што су физика и математика. Школа ми се допада, као и одељење са којим сам се брзо спријатељио.

 38. Гимназију сам уписала зато што одатле имам најбоље предзнање за факултет.Природни смер сам изабрала зато што више волим природне науке.Свиђа ми се нова школа и друштво из одељења.
  09.11.2016

 39. Уписала сам Гимназију јер нисам знала шта друго. Знам да ће она да ме најбоље спреми за факултет . Природни смер сам уписала јер више волим природне од друствених наука. Свиђају ми се и школа и одељење.
  9.11.2016.

 40. Гимназију сам уписала јер имам широк спектар интересовања и још увек нисам сигурна чиме желим да се бавим.
  Изабрала сам природни смер јер више волим природне науке од друштвених.
  Школовање у гимназији може да постане тешко некад али квалитетно је и научи се доста.
  У одељењу је увек позитивна атмосфера како за дружење тако и за учење.

 41. Уписао сам Гимназију зато што волим природне науке. Јер залим да стекнем веће образовање.Зато што зелим да уписшем факултет.Утисак о школи је да мора мало више да се учи али то није проблем.Нобо одељење је супер боље него у основној.
  9.11.2016.

 42. Уписала сам Гимназију зато што желим касније да упишем Фармацеутски факултет. Изабрала сам природно-математички смер због тога што желим касније да студирам медицину. Свиђа ми се школа зато што можемо доста тога да научимо. Друштво је супер такође.

  9.11.2016.

 43. Уписала сам гимназију јер нисам знала шта бих друго,јер немам нека посебна интересовања само за појединјени предмет.Такође,у Гимназији стичемо опште знање које ће нам ,кад тад,затребати у животу.Желим да упишем фалкултет само не знам који ,а 4 године у Гимназији помоћи ће ми да одлучим.Изабрала сам природно-математички смер зато што више волим природне науке.

 44. Уписала сам Гимназију јер нисам знала шта друго. Знам да ће она да ме најбоље спреми за факултет . Природни смер сам уписала јер више волим природне од друштвених наука. Свиђају ми се и школа и одељење.
  9.11.2016.

 45. Свиђа ми се ново одељење, сви радимо заједно и сложни смо, и увек ту да помогнемо једни другима.
  Уписала сам Гимназију како бих се добро спремила за факултет, а природни смер сам уписала јер више волим природне науке од друштвених.
  Свиђа ми се Гимназија за сада, професори нам добро објашњавају градиво и задовољна сам својим избором.
  09.11.2016.

 46. Уписао сам Гимназију зато што се из ње најлакше уписује факултет.
  Природно-математички смер сам изабрао зато што волим природне науке.
  Школа ми се свиђа зато што су критеријуми исти као у основној школи.
  9.11.2016. Милан

 47. Гимназију сам уписала јер, искрено, нисам била сигурна чиме бих желела да се бавим. Изабрала сам природни смер јер ме друштвене науке не занимају (ни приподне ме не занимају, али сам морала нешто), а одувек су ме привлачиле биологија и медицина, па је то донекле и пресудило одабиру овог смера. Школа ми се веома допада и одељење није лоше.
  9.11.2016.

 48. Уписао сам Гимназију зато што се из ње најлакше уписује факултет.
  Природно-математички смер сам изабрао зато што волим природне науке.
  Школа ми се свиђа зато што су критеријуми исти као у основној школи.
  9.11.2016.

 49. Гимназију сам уписала због тога што, пре свега, нисам знала шта бих друго уписала, јер ниједна друга школа није одговарала ономе што волим. Гимназију сам, такође, уписала зато што је она добра припрема за факултет. Овај смер(природно-математички) сам изабрала, јер ми више леже природне науке. Ново одељење ми се јако допада, јер смо сви сложни и сви помажемо једни другима. Боље одељење нисам могла пожелети!
  09.11.2016.

 50. Гимназију сам уписао због тога што још увек не знам шта желим да будем кад одрастем. Такође и због пријатеља који су уписали ову школу. Изабрао сам природни, математички, смер јер ми боље иду природне науке него друштвене. О школи и одељењу мислим све најбоље.
  10.11.2016.

 51. Разлог мог уписа у Гимназију јесте квалитет знања стеченог током школовања у Гимназији. Даје одличне припреме за факултет и велику проходност за даље школовање. Изабрала сам природно-математички смер јер ми боље иду природне науке. Утисак о школи је одличан, сви су пријатни и одељење је више него одлично.
  10.11.2016.

 52. Уписала сам гимназију зато сто нисам знала шта хоћу.Изабрала сам овај смер зато што не волим језике.Школа је сасвим солидна, одељење такође.

 53. Moj razlog zasto sam upisao Gimnaziju jeste zato sto sam hteo da budem isti brat.Posto je on upisao prirodni smer hteo sam ja isto to.Moj utisak o odeljenju je pozitivan i nemam nikakve primedbe.

  10.11.2016

 54. Уписао сам се у Гимназију,јер пружа опште образовање и спрема за упис на факултет.Уписао сам природно-математички смер јер ми природне науке боље иду од друштвених.Свиђа ми се школа и оделење.
  10.11.2016.

 55. Уписао сам Гимназију јер одлично припрема за факултет. Изабрао сам природно-математички смер јер волим математику. Одељење је добро и сви смо се уклопили.

  10.11.2016

 56. Разлог због којег сам уписала Гимназију јесте широк спектар могућности за наставак школовања.Изабрала сам природно-математички смер јер волим природне науке, поготво хемију.Искрено сам мислила да се нећу уклопити у ново друштво,али моје одељење је баш онакво какво сам замишљала.Сви смо сложни и разумемо једни друге.

  10.11.2016

 57. Уписао сам Гимазију зато што нисам знао шта ћу касније бити у животу и зато што су ми родитељи причали да ћу стећи највеће знање и зато што мој брат такође иде у Гимназију.

  10.11.2016.

 58. Гимназију сам уписала зато што у будућности планирам да се бавим псилохогијом и програмирањем. Бићу искрена, заиста не знам зашто сам уписала баш овај смер. Пре самог уписа и попуњавања листе жеља била сам информисана о изгледу учионица. Што се одељења тиче нема ученика који воле исте ствари као и ја, али ја разумем да нису сви исти и да не воле сви исто. Очекивала сам више дружељубивости и разумевања.
  10.11.2016.

 59. Школа
  Ова школа ми се допала.Сматрам да се овде може стећи добар ослонац за дaље
  школовање.
  Управо због тога уписала сам ову школу. Изабрала сам природни смер зато што више волим природне науке од друштвених.
  10.11.2016.

 60. Зовем се Стефан Лазаревић и ученик сам Гимназије Смедерево.Уписам сам на природни смер, која ми је била и прва жеља. Разлог за упис је опште знање које Гимназија пружа. Одељење је супер и мислим да ћемо бити добро одељење и ако сада имамо проблеме са дисциплином.
  10.11.2016

 61. Моје име је Вељко. Уписао сам Гимназију зато што нисам знао шта друго да упишем. Такође мислим да ћу у Гимазији да стекнем добро пред знање за даље школовање. Уписао сам прирпдно-математички смер зато сто више волим природне науке. Веома сам задовољан одељењем.
  10.11.2016

 62. Гимназију у Смедереву сам уписала због тога што још увек немам представу о томе чиме желим да се бавим у будућности, а природно-математички смер је најопштији у том смислу. Проводим знатно више времена у учењу, али имати добре оцене није недостижно како сам се бојала пре уписа. Чак, више ми није потребна количина учења као у септембру и увиђам да ова школа није тешка како круже гласине, потребна је нека нормална количина рада. Одељење је слично као и у основној школи.
  10.11.2016.

 63. Разлог зашто сам уписала Гимназију је што ће ме најбоље припремити за факултет и дати најбољу основу.Изабрала сам природно-математички смер зато што сматрам да ми боље иду природне науке.Наставници су доста захтевни и мора редовно да се учи.Одељење је одлично и сви се добро слажемо.

 64. Уписала сам Гимназију из разлога јер желим да завршим Полицијску академију.Изабрала сам природно-математички смер јер је математика битна за већину факултета који се могу уписати после средње школе, па и за академију. Целокупни утисак о школи, новом одељењу и пријатељима је генерално добар, ту су ми и пријатељи из основне па се на почетку нисам осећала усамљено.
  10.11.2016.

 65. Мислила сам да нећу имати довољно поена за Ваздухопловну академију у Београду па сам уписала Гимназију у Смедереву. На крају се испоставило да бих упала али је већ било касно. За природно-математички смер сам се одлучила јер ми боље иду природне науке него језици и мој утисак о школи је добар али сам ипак разочарана што ћу провести 4 године овде а могла сам у Београду.
  10.11.2016

 66. Уписала сам ову школу јер најбоље припрема за факултет.Изабрала сам друштвени смер због тога сто ми више иду од руке друштвене науке него природне. Утисак је сасвим добар,али као и у свакој школи постоје професори који траже доста,али има и оних који се труде да нам објасне колико год могу,да бисмо што више научили.
  18.11.2016.

 67. Мој разлог уписа у Гиманзију је то што још увек нисам одлучила на који факултет желим да идем и шта желим да будем кад порастем. Избор смера ми се јако допада и очекивала сам де ће бити много теже. Моје одељење ми се допада и сви се добро дружимо и помажемо једни другима кад год је то потребно. Професори су такође супер, труде се да нам што боље објасне и помогну. Драго ми је што сам уписала ову школу и надам се да ћу је завршити са добрим успехом

 68. -Уписала сам Гимназију, јер мислим да ћу много тога научити него одласкому у другу школу. Наставници су много озбиљнији и теже ка томе да научимо много тога. Спремни су да увек организују допунску односно додатну наставу. У Гимназији стварамо радне навике и то ми се много свиђа, јер сам ја по природи лења. И на крају што је јако важно професори те добро припреме за факултет. Изабрала сам друштвено-језички смер јер ми много боље иду друштвени предмети него природни. Нова школа ми се допада као и одељење у коме сам.
  18.11.2016.

 69. Гимназија Смедерево је једна од најпризнатијих и најјачих школа у Србији. То је био мој разлог уписа Гимназије. Самим тим што је једна и од најтежих школа, пружа доста корисног предзнања за факултет.Друштвено- језички смер сам одабрала због доброг познавања друштвених наука и језика.Одељење је одлично, свако у одељењу је аутентичан на свој начин, што нас чини посебнима.

 70. Искрено, Гимназија није била мој избор. Уписала сам ову школу јер није имало места за било коју другу школу коју сам ја желела. Али ипак мислим да у боље одељење нисам могла да упаднем и брзо сам заволела све овде.
  18.11.2016.

 71. Уписала сам Гимназију због добре основе и зато што желим да упишем добар факултет. Мој утисак је да је много теже и да мора много више да се учии. Друштвени сам смер јер ми не иду природне науке, и много волим енглески.

  18.11.2016

 72. Гимназију сам уписала, јер је најбоља скола у Смедереву. Изабрала сам , друштвени смер јер волим друштвене науке, а и лакши је. Тешко је, али није проблем. Одељење је супер.
  18.11.2016.

 73. Уписао сам Гимназију јер Гимназија најбоље спрема ученике за даље школовање. Један од разлога такође је и друштво. Изабрао сам друштвено-језички смер зато што обожавам језике. Одељење је одлично јер познајем већину ученика , и после месец дана проведених овде још ми је све чудно али потрудићу се да се навикнем што пре.
  18.11.2016.

 74. Гимназију треба уписати уколико касније желите да упишете неки факултет, али немате јасну представу који. Ако нас занимају језици и природне науке гимназија је одличан избор. Ја сам изабрала друштвено-језички смер јер лако учим стране језике. Јако ми се свиђају професори и њихов начин предавања.
  18.11.2016.

 75. Upisala sam Gimnaziju zbog toga što je veoma dobra škola i daje nam široku primenu u školovanju.
  Izabrala sam društveni smer jer volim jezike.
  Utisak o ovoj školi mislim da je primerena škola od drugih i da svi koji su upisali ovu školu imaju neki cilj u životu šta žele da budu u budućnosti.
  Odeljenje je za sada dobro..tj. svi se družimo i pomažemo jedni drugima u teškim trenucima

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s