Peti zadatak i Prvi test provere znanja

OBAVEŠTENJE
U fascikli Učenje u Sky Drive-u je postavljen Zadatak5 i Test1 za proveru znanja učenika, naravno za učenike koji su uspešno završili prethodna 4 zadatka.
U naredne dve nedelje zadatke ćemo odrađivati od kuće, ili na časovima, zbog obaveza nastavnika, tako da se okupljamo u utorak 1.12.2009. u kabinetu 99. Unapred hvala na razumevanju.
Sugestije za Zadatak3: U trećem zadatku posle tabele sa podacima o učenicima objašnjeno je da treba da posetite Prostor http://nasaucionica.spaces.live.com/ i ostavite komentar u knjigu utisaka.Takođe, treba da dodate komentar ili postavite pitanje na istom prostoru (može i nešto nevezano za lekcije i zadatke), ali u delu Bloga. Možete i odgovoriti na već postavljeno pitanje. Za sada, su to uradili Nikola i Aleksandar i samim tim uspešno završili zadatak.
Sugestije za Zadatak4: U četvrtom zadatku je potrebno da odaberete veb adresu prostora, ukoliko to niste na početku uradili. Pojedini učenici su počeli uspešno da uređuju svoje prostore, s napomenom da je potrebno da ih postave vidljivim za mrežu sa ostalim učenicima koji pohađaju informatičku sekciju. Potrebno je da nas vodite kroz svoj prostor i preko teksta kojim nas upućujete na to šta ste želeli da prikažete u blogu. Možemo početi da ostavljamo komentare i sugestije na vidljivim prostorima učenika.
 
Advertisements

One thought on “Peti zadatak i Prvi test provere znanja

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s