Treća lekcija – Informatička sekcija

Poseta prostoru

U prvoj lekciji ste naučili kako da kreirate akreditive za Live usluge, kako da pristupite Hotmail stranici i pomoću elektronske pošte komunicirate. Naravno, da bi ta komunikacija bila što jednostavnija, naučili ste kako da automatski poruke smeštate u željeni folder i kako da istu poruku automatski prosledite za više osoba.

Zadatak u trećoj lekciji je da se upoznate sa jednom od najpopularnijih aktivnosti učenika na Internetu – radi o Prostoru. Prostor je web stranica koja se sastoji iz različitih modula. Koji modul će se videti odlučuje kreator Prostora.

Kada koristite Prostor drugog korisnika i želite sa njim da ostvarite komunikaciju potrebno je da se pridržavate određenih pravila. Sva pravila koja su navedena za e-mail komunikaciju važe i za korišćenje Prostora. Svaki prostor je autorsko delo vlasnika prostora i, ako želite da koristite informacije sa Prostora, potrebno je da navedete izvor tih informacija (adresu Prostora) ili da tražite dozvolu vlasnika Prostora za korišćenje materijala sa Prostora. Dozvolu možete dobiti u e-mail komunikaciji.

Prilikom ostavljanja komentara na Prostor budite kratki i jasni. Obavezno koristite velika i mala slova i pravilnu interpunkciju prilikom ostavljanja komentara. Ne ostavljajte neprimerene komentare. Nemojte zloupotrebljavati tuđe akreditive za ostavljanje komentara na Prostoru.

Pre nego što postavite pitanje u okviru neke diskusije pokušajte da sami pronađete odgovor.

Ne omalovažavajte tuđ rad, iznosite konstruktivne primedbe.
III_Lekcija i Zadatak3 su postavljeni u Sky Drive-u u fascikli Učenje.
ČESTITAM SVIM POLAZNICIMA ZA USPEŠNO URAĐEN PRVI I DRUGI ZADATAK.
Advertisements

2 thoughts on “Treća lekcija – Informatička sekcija

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s